Children Of Bodom загряват с люти чушки преди концерта си в София


Children Of Bodom загряват с люти чушки преди концерта си в София

4048

С люти чушки и кисели краставички ще подгреят финландците Children Of Bodom преди концерта си в София.

Както MySound.bg нееднократно информира, металиадата е в зала "Универсиада" на 13 ноември, сряда.

След мелачката в столицата групарите потеглят към следващата спирка в разписанието си – съседна Гърция, където ще изнесат два концерта.

"Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме на предишния ни концерт в София. Очаквам страхотно шоу! Помня, феновете носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна при тях", призна барабанистът Яска в интервю за българските медии неотдавна.

Освен ветераните на мелодичния дет метъл, на сцената в София ще се изявят Medeia и Decapitated. Двете банди са част от европейското турне на Children Of Bodom. Обиколката ще приключи в края на този месец, а в началото на 2014 година следва сериозното й продължение в САЩ и Канада. В София дет метъл машините ще представят песните от новия си албум "Halo Оf Blood", като планират да са готови и със следващия си диск до края на следващата година. Вратите на залата ще бъдат отворени точно в 19.00 ч., а час по-късно – в 20.00 ч., първи на сцената ще стъпят финландците Medeia, последвани от Decapitated. Сетне са героите на вечерта - Children Of Bodom. Малко преди да ударят хедлайнърите, те ще се срещнат на четири очи с няколко метъл късметлии, спечелили възможност за заветната среща в радиоигра.

Организаторите от Phoenix Entertainment и Loud Concerts съобщават, че билетите за концерта в момента са с цена 40 лв, а в дена на събитието ще са по 50 лв. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream - магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI Сredit, Orange, "Техномаркет", "На тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък", както и онлайн на www.ticketstream.bg . Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, като задължително трябва са с възрастен придружител, притежател на билет, който да представи попълнена декларация (за закрила на деца на обществени места) на входа. Декларацията може да се изтегли от www.loudconcerts.bg.

Кариерата на Children Of Bodom започва от градчето Espoo през 1993 година. Само за няколко години музикантите си изградиха репутация на една от най-добрите метъл групи в световен мащаб, благодарение на изключителното съчетаване на мелодични пасажи с виртуозни инструментали и брутални дет метъл рифове.

Бандата има осем студийни албума, повечето от които със златен статус във Финландия. Три поредни диска дебютират на първо място във финландската класация и влизат в престижния американски чарт Billboard 200.
 
Вокалистът и китарист на групата - Alexi Laiho, e обявен от списание Guitar World за най-добър метъл китарист.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички