American Music Awards 2013: Победителите


American Music Awards 2013: Победителите

4069

Тейлър Суифт беше обявена за артист на годината на церемонията по раздаването на Американските музикални награди (American Music Awards). С награди си тръгнаха британската бой група One Direction и Джъстин Тимбърлейк.

41-вата церемония по раздаването на отличията се състоя в залата Nokia Theatre в Лос Анджелис снощи.

Певицата спечели и в категориите любим кънтри артист и любим кънтри албум - "Red". Както MySound.bg вече писа, това е първият диск на вокалистката от 2010.

Джъстин Тимбърлейк бе удостоен с три приза: за любим мъжки поп/рок изпълнител, любим мъжки соул/ар-ен-би и любим соул/ар-ен-би албум (за двете части на "The 20/20 Experience"). Британците One Direction получиха статуети в две категории - за любима поп/рок група или дуо и за любим поп/рок албум ("Take Me Home"). Толкова награди взеха Macklemore & Ryan Lewis, надвили в категорията за хип-хоп изпълнител на годината и за хип-хоп албум на годината.

25-годишна Риана бе отличена с наградата за икона в музиката, именно тя триумфира и в категорията за най-добра соул/ар-ен-би. За нов изпълнител на годината бе определена Ариана Гранде.

Сред звездите на галата бяха Кейти Пери, Лейди Гага, Ар Кели и Майли Сайръс, която завърши тричасовото шоу с изпълнението на хита си "Wrecking Ball". Кейти Пери откри вечерта с най-новата си песен - "Unconditionally".  

Победителите на American Music Awards се определят чрез гласуване на публиката.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички