Британската звезда Delilah с първи концерт в България


Британската звезда Delilah с първи концерт в България

3626

Българската публика ще има възможност да види за първи път на живо една от най-популярните млади изпълнителки на Острова - Delilah.

Вокалистката, откритие на титаничния Принс, ще гостува в Sofia Live Club на 10 декември, като началото на концерта е точно в 20.30 часа.

Палома Стокър, както е името на певицата, е родена в Париж, а в ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции, след загубата на доведения си баща, през 2002 написва първата си песен, с която привлича вниманието на лейбъла Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah, с което 23-годишната изпълнителка е известна и до днес.

През 2011 излиза сингълът "Time” – създаден съвместно с Chase & Status, a видеото към песента има близо 10 милиона гледания в YouTube. Eсента на същата година е премиерата на самостоятелната ѝ песен - “Go”. На 30 юли 2012 Delilah представя дебютния си албум "From Тhe Roots Up", който се изкачва на 5-то място в класацията на Острова.

В изпълненията на Delilah могат да се открият елементи от най-разнообразни стилове, поднесени по уникален начин - истинско олицетворение на мултикултурната среда, в която е израснала. "Стилът ми е повлиян от множество изпълнители, като започнем с Buena Vista Social Club и стигнем до Portishead",споделя певицата в свое интервю.

Феновете на Delilah ще имат шанс да чуят на живо хитовете ѝ "Time", "Go", "Love You So", "Inside My Love" и още много други в акустични версии.

Билети за концерта на Delilah на 10 декември - в мрежите на TicketPro, както и на място в Sofia Live Club, на цена от 50 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички