Бруно Марс изпълнител на 2013 според Billboard


Бруно Марс изпълнител на 2013 според Billboard

4864

Бруно Марс (Bruno Mars) бе отличен от списание Billboard  за изпълнител на  2013 година.

"Unorthodox Jukebox" е един от най-продаваните албуми за годината. Billboard припомня, че изпълнителят е покорил върховете на 8 от класациите към края на годината, включвайки Hot 100 Artists и Top Overall Artists. За да отпразнува тези награди, носителят на Grammy разкри, че  продължава своето успешно турне Moonshine Jungle World. Аплодираната обиколка, започнала през лятото, ще мине през арени и амфитеатри в Северна Америка, като конкретните дати ще бъдат огласени допълнително.

Артистът на Atlantic Records е N 1 и в следните класации на Billboard: Hot 100 Singles Airplay, Hot Digital Songs, Mainstream Top 40 и Pop Digital Songs. Като връх към почестите да е изпълнител на годината на изданието, той е сред главните номинирани на предстоящите 56-ти годишни награди Grammy. "Locked Out Of Heaven", № 1 хит сингъл от втория му диск "Unorthodox Jukebox", получи номинация в категорията Record Of The Year и Song Of The Year. Марс бе номиниран за Best Pop Solo Performance за "When I Was Your Man" и Best Pop Vocal Album за "Unorthodox Jukebox".

Както MySound.bg информира, "Locked Out Оf Heaven" бе определена за най-добра песен на MTV EMAs 2013 наскоро.
 
Бруно – придружаван от своята осемчленна банда The Hooligans, ще бъде хедлайнър на предстоящото шоу в полувремето на Pepsi Super Bowl XLVIII на стадиона MetLife в Източен Ръдърфорд, Ню Джърси, в неделя, 2 февруари 2014. Междувременно, той и формацията ще изпратят 2013 на 29 и 31 декември с концерти в The Chelsea, най-новото място за събития в хотела и казино The Cosmopolitan в Лас Вегас. Артистът ще се завърне в The Chelsea за още изяви през 2014 година, анонсирани за 15 и 16 февруари, 23 и 24 май и 22 и 23 август.

Със 120 милиона продадени сингъла, 18 пъти номинираният за Grammy (и победител) на наградите създаде музикална история повече от един път. Сред постиженията му са пет песни, изкачили се на върха на Billboard Hot 100 по-бързо от всеки друг артист след Elvis Presley. В допълнение към това са и неговите два всепризнати мултиплатинени проекта – "Doo-Wops & Hooligans" (2010) и "Unorthodox Jukebox" (2012), чиито продажби достигнаха платинен сертификат с тираж от 60 милиона. Изпълнителят може да се похвали с 22 хита в Hot 100, ознаменувайки неговите таланти на певец, композитор, музикант и продуцент. Харизматичен и неустоим на живо, той завърши първата  част от Moonshine Jungle World Tour с разпродадени шоута в над 90 града по целия свят.

"Бруно Марс претендира да е един от най-талантливите композитори на неговото поколение", написа списание GQ, докато The Hollywood Reporter го класира "сред най-добрите мъжки вокалисти, които музикалната индустрия може да предложи".

"Той е най-страхотният стилово богат артист, който се подвизава в поп музиката днес", обобщава авторитетният The New York Times.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички