За големия финал на X Factor ментори и финалисти в дует


За големия финал на X Factor ментори и финалисти в дует

4187

Менторите ще изпълнят дуети с финалистите в X Factor за първи път на големия финал.

Както MySound.bg огласи, той е в ефира на по Нова ТВ от 21.00 ч. този петък, 20 декември.

Една от трите задачи за Ана-Мария, Жана и Наско ще бъде да застанат на сцената до утвърдените изпълнители – Мария Илиева и Любо. Наско ще се изяви с доайена в журито на X FactorМария Илиева, а Жана ще изпълни световен хит със своя ментор Любо. Ана-Мария – момичето-чудо във втория сезон, ще застане до Богомил – момчето-чудо от първия сезон, успяло да впечатли дори световните музиканти от Hurts.

Тройна задача очаква тримата финалисти. Песен по избор, нова задача и дует ще поставят на изпитание Ана-Мария, Жана и Наско. "Purple Rain" на Prince – с това парче Жана и менторът й Любо ще излязат на сцената. Мария Илиева ще бъде дуетната половинка на Наско в изпълнението "Empire State Of Mind" на Алиша Кийс и Jay -Z. Тандемът Ана-МарияБогомил пък ще се представи с песен на Марая Кери и Boyz II Men – "One Sweet Day".

Тримата гостуваха в студиото на "Здравей, България", за да разкажат как се чувстват преди последната музикална битка. Жана носеше със себе си подарък от своя фенка – колие с надпис Love, а в петък в залата ще бъде нейната най-голяма любов – синът й Леон, който пристига в България специално за финала. На силна подкрепа от своите най-близки приятели и роднини ще разчитат и Ана-Мария и Наско. Пред водещия Павел Владимиров всеки от тях сподели кои са най-силните моменти в шоуто – Жана и Ана-Мария признаха, че за тях това е тръпката преди да излязат на голямата сцена, а за Наско – техните съвместни изпълнения. Тримата разказаха и впечатленията си от срещата с рок легендите Scorpions.

Дали ще видим скандално изпълнение от Мария Илиева, която в първия сезон целуна Стела от своя отбор за финала на съвместното им изпълнение? Kаква изненада са подготвили Любо и Жана и какво ще изпълнят Ана-Мария и Богомил, ще стане ясно по време на големия финал в петък.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички