DMX влиза в Под прикритие, 30 лв. да се снимаш с него


DMX влиза в Под прикритие, 30 лв. да се снимаш с него

3892

DMX е получил епизодична роля в "Под прикритие", извести вестник "Монитор".

Звездата с пандизчийско минало кацна в София на 19 декември, за да се извини лично на феновете за двукратното отлагане на концерта си у нас, да уточни финалните детайли около ролята си в криминалето на БНТ и да гостува в "Шоуто на Слави". Междувременно чукна 42 в компанията на родни силиконки, а комбинацията от алкохол, трева и недоспиване саботира пресконференцията, която трябваше да даде.

Журналистите висяха в пресклуба на БТА повече от час, за да разберат, че Ърл Симънс (както е името му по паспорт) се възстановява от секссеанса с нашенка, набивайки бургери и стекове. Недоволството сред присъстващите ескалира с новината, че нюйоркчанинът си е поръчал масаж след закуската и очевидно не бърза за среща с медиите. Новата дата за шоуто му у нас е 3 януари, съобщиха организаторите от URBN PRO.

Те го изненадаха със специално тайно парти в клуб Cubo по случай рождения му ден на 18 декември, който не успя да отпразнува. След всички проблеми - здравословни, правосъдни и т.н., DMX вече е в Европа и стартира своето турне.

Всеки, закупил билет за някоя от предишните дати,  ще може да посети концерта на 3 януари със същия пропуск. Заради неколкократните смени, родните промоуъри пуснаха лимитирани коледни пропуски на цена от 28 лв.

Мястото е същото - зала "Христо Ботев", непроменен е и часът - 20.00.

Тези, които искат да върнат билетите, закупени от мрежата на Evеntim или Ticketstream , могат да направят това, като пуснат своите копия, касова бележка или разписка от куриер или номер на заявка на имейла 359@urbn.me или се обадят за информация на телефон 02 862 02 63 в офиса на организаторите.

Билетите от Ticketportal може да върнете до 1 януари на касите на НДК, поясняват организаторите, огласявайки, че DMX е обещал по договор meet & greet за фенове в залата на стойност 30 лв. за персонална снимка с него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички