East 17 и C-Block хедлайнъри на Обичам 90-те 3: Shake Dat Azz


East 17 и C-Block хедлайнъри на Обичам 90-те 3: Shake Dat Azz

4286

Третото издание на "Обичам 90-те" ще се състои в столичната зала "Фестивална" на 7 юни, информираха организаторите "Коко Ейджънси" и Радио Energy.

Първите имена, потвърдили участие в популярния феставил, са любимците на няколко поколения - групите East 17 (на снимката) и C-Block.

В предишните две издания родната публика си припомни хитовете на Dr. Alban, 2 Brothers On The 4th Floor, Ice MC, DJ Sash!, Nana, Snap! и неостаряващите 2 Unlimited. Сега е ред на други емблематични имена от този период да задвижат парти машината на 90-те и отново да осигурят незабравими емоции на феновете в България.

Една  от най-популярните британски поп групи от началото на 90-те, East 17, ще кацне у нас за втори път. Бандата е cформирана от Тони Мортимър в края на 1991 в град Уолтъмстоу. Името си взаимстват от пощенския код на квартала, където са израснали. Тони Мортимър е само на крачка от подписването на договор за солова кариера с London Records, когато бившият музикален мениджър на Pet Shop Boys, Том Уоткинс, го убеждава, че в момента музикалната сцена се нуждае от момчешка банда, противоположна на Take That, в която да се влюбят лошите момичета. Така се ражда идеята за East 17, в която влизат Тони Мортимър, Тери Колдуел, Джон Хенди и Брайън Харви.  Дебютният сингъл на групата - "Hous Оf Love", е издаден през 1992 и става N 1 в класацията за сингли. Момчетата от Уолтъмстоу продават над 18 млн. копия от албумите си в световен мащаб – рекорд, който не е задминат от нито една друга бой банда, дори от Тейк Дет. В биографията си формацията има 18 Топ 20 хита. Британците  обичта на милионите си фенове по света с хитовете "Let it Rain", "Stay Another Day", "It's Alright" и "If You Ever".

C-Block е немска хип-хоп и евроденс група, създадена от музикалните продуценти Йорг Вагнер, Улрих Бухман и Франки Милър през 1995. Първоначално тя се състои от американските рапъри Mr. P (Джеймс Уайт) и Ред Дог (Антъни Джоузеф), а по-късно към тях се присъединяват вокалистите Тереза Балтимор, Престън Холауей и Ракел Гомез. Дебютният сингъл е "Shake Dat Azz", но истинска популярност придобиват с песента "So Strung Out", която достига Топ 10 в много европейски класации и Топ 5 на Viva Top 100. Други парчета на C-Block, които се превръщат в любими на публиката, са "Keep Movin", "Everything´s Good", "The Future Is So Bright", "Time Is Tickin' Away" и  "Broken Wings".

Билети могат да се закупят на място от касите на Eventim.bg, онлайн на сайта на Eventim.bg, както и от касите на партньорите от тяхната дилърска мрежа. Организаторите пускат пропуски с промоционални цени до изчерпване на количеството. Цените на първите 1 000 струват по 35 лв. Следващите 1 000 ще се продават за 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите - на страницата във Фейсбук "Обичам 90-те/I Love The 90's".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички