15 години дръм-ен-бейс в България с H.M.S.U.


15 години дръм-ен-бейс в България с H.M.S.U.

4523

15 години от старта на H.M.S.U. ще бъдат отбелязани гръмко в столичния парти център "4 км" на 25 януари.

Рожденият ден ще събере на родна земя четири от най-реномираните световни и локални концепции за клубни вечери. На този етап са потвърдени две от тях  - World Оf Drum Аnd Bass и Therapy Sessions.

Организаторите от обещават незабравима вечер с повече изпълнители, сцени, звук и светлина, достойни за 15 години дръм-ен-бейс в България.

H.M.S.U. е абревиатура, която мнозина отъждествяват изобщо с дръм-ен-бейс-а у нас.

Hard Music Аnd Sounds United е неформалното музикално движение, популяризиращо това направление и сходните му стилове не само в България, но и в региона. Гости на електронната организация са били над 250 от водещите световни имена в областта на тази музика, а с марката H.M.S.U. са се развихрили над 300 събития от различен мащаб, сред които и най-големите партита в областта като тридневния Летен фестивал на открито, категорично наложилите се Drum’N’Jazz, Класика и BrokenBalkanz, клубната вечер на ON!Fest, изявали са се артисти на тематичните сцени на Spirit Оf Burgas и много други събития.

Родните артисти от формированието – acidtrip, Targy, EXo, Ogonek, COOH, Mocks и Konspirator, са "виновници" за популяризирането на разнообразните видове бас музика в България, в това число liquid, atmospheric, jungle, techstep, neurofunk, autonomic, dubstep и други. Голяма част от тях се утвърдиха успешно и на международната сцена, а имената им могат да се срещнат на събития навсякъде по света.
 
Билети от 20 лева могат да бъдат закупени до 24 януари от: Eventim.bg - http://www.eventim.bg/bg/bileti/15-godini-hmsu-sofia-party-center-4th-km-623333/performance.html

4:20 Shop: булeвард "Васил Левски" 87 и BreakPoint: улица "Гурко" 72.

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/events/430232273744165/
https://www.facebook.com/hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички