Groovy Jam Shoes! Koka Mass Jazz с втори албум


Groovy Jam Shoes! Koka Mass Jazz с втори албум

4179

Да се усмихнем на живота, приканва Константин Кацарски с втория си авторски албум "Groovy Jam Shoes".

Музикантът, известен от БлубаЛу и Лепра де Лукс, но и като Koka Mass Jazz, и неговата формация The Kitchen Bross ще представят новите си парчета в зала B-Side на столичния клуб Mixtape 5 на 27 февруари, четвъртък.

Заедно с Косьо на сцената ще излязат Деница Гергиева (Sihaya) – вокал (с Кацарски на снимката), Георги Янев – китари, Димитър Льолев – саксофон, Мартин Ташев - тромпет, вокали, Милен Кукошаров – пиано и Петко Славов - бас, вокали.

Музиката на Koka Mass Jazz излъчва радост, позитивно настроение, напомня за слънчевите дни на лятото, зарежда слушателя с енергия, кара го да танцува. Едновременно с това тя е богата звуково и интонационно, демонстрира таланта и майсторството на Константин Кацарски като музикант и композитор. На място гостите ще могат да си купят новия албум, както и миналогодишния "rhYthm bY rhYthm"– и двата на промоционални цени.

"Groovy Jam Shoes" включва 6 авторски парчета в стил фънк, буги, диско, соул, джаз. Записите са реализирани в студио "БлуБалу". Музиката и аранжиментът на всички тракове са на Константин Кацарски. Текстовете са на Деница Георгиева.

Както MySound.bg вече извести, "Smile" е пилотното парче, което анонсира изданието. Интерес към него вече бе е проявен от няколко лейбъла в Италия и Германия. Веднага след появата си в края на миналата година то стана хит на седмицата в радио Варна.

Кадрите, заснети за един ден в невероятната приказна атмосфера в градината на "Щура Къщура",  заразяват с фънк и грууви настроение, приканвайки към парти с танци и усмивки.

Продуцент на видеото е Silvernoise в лицето на актьора и режисьор Александър Сано (познат от сериала по БНТ "Под прикритие") и Георги Грозданов.

Дискове с музиката на Koka Mass Jazz могат да се купят единствено на концертите на формацията, както и дигитално от iTunes, Bandcamp, Аmazon и други.

Албумът ще бъде издаден и в САЩ тази есен,  довери Косьо, а повече подробности ще бъдат анонсирани допълнително.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички