E-Type и Masterboy сред звездите в афиша на Обичам 90-те


E-Type и Masterboy сред звездите в афиша на Обичам 90-те

5436

E-Type и Masterboy също ще участват във фестивала "Обичам 90-те", наред с Тери Колдуел и Джон Хенди от оригиналния състав на East 17 и C-Block, известиха организаторите "Коко Eйджънси" и радио Energy.

Както MySound.bg вече писа, третото издание на събитието ще се проведе в столичната зала "Фестивална" на 7 юни. 

E-Type (на снимката) ще гостува у нас за първи път и ще зарадва феновете си с любими хитове от изминалото десетилетие - "Angels Grying", "Here I Go" и още много други. Музикалната кариера на евроденс изпълнителя, чието истинско име е Мартин Ериксон, стартира през 1991. с дебютния сингъл "We've Got The Atmosphere", който издава съвместно със Stakka Bo. Парчето застава директно на №1 в Швеция. Истинският успех за E-Тype като солов артист идва през 1994, когато започва съвместна дейност с продуцентите Denniz Pop и Max Martin, известни от работата си Бекстрийт Бойс, Бритни Спиърс и Селин Дион. Дебютният албум на E-Type - "Made In Sweden", включва  синглите "Set The World On Fire" и "This Is The Way", които се превръщат в златни. Вторият му диск - "The Explorer" (1996,) изстрелял 5 успешни сингъла, е продаден в над 20 000 копия. Две години по-късно E-Type  реализира своя трети проект - "Last Man Standing". От него са синглите "Angels Crying" и "Here I Go Again", които носят на артиста още по-голяма популярност.

Masterboy е немска евроденс група, създадена през 1991 от диско водещите Томи Шлех и Енрико Заблер. Активните години на формацията съвпадат и с времето, в което евроденс музиката набира най-голяма популярност в световен мащаб. Заедно с имена като Whigfield, Fun Factory и DJ Bobo, Masterboy са едни от най-емблематичните и запомнящи се групи от евроденс ерата. Нейни вокалисти от 1992 до 2000 са Трикси Делгадо, Линда Роко и Анабел Кей. Първият и най-голям хит на проекта е  "Everybody Needs Somebody" (1993). Други популярни песни от този период са "Feel The Heat Of The Night", "I Got To Give It Up" и "Generation Of Love". След 17-годишна пауза, Трикси, Енрико и Томи се завръщат на музикалната сцена с концерт в Манхайм, Германия, през 2013.

Билети за третото издание на "Обичам 90-те" могат да се закупят от касите на Eventim.bg, онлайн на сайта на Eventim.bg,  както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Организаторите пускат билети с промоционални цени до изчерпване на количеството. Цените на първите 1 000 пропуска са 35 лв. Следващите 1 000 ще се продават за 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв. Междувременно всички фенове на "Обичам 90-те" могат да дадат своя глас за партито в категорията "Музикално събитие на годината" за наградите Eventex.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите - на страницата във Фейсбук "Обичам 90-те/I Love the 90's".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички