Boogie Boogie Disco шоу с група 7EDEM в Студио 5


Boogie Boogie Disco шоу с група 7EDEM в Студио 5

3618

"Пригответе се за  шоу, съчетаващо по впечатляващ начин музиката, визията и настроението на диско ерата, с което постига въздействието на един цялостен продукт – "шоу-спектакъл", съобщиха от управата на Студио 5.

Именно такова събитие предстои в клуба от 22.30 ч. но 1 март, събота.

Музикантите от група 7EDEM ще бъдат облечени с лъскави диско костюми, очила, афропрически и всякакви, подходящи за пресъздаване на епохата аксесоари - диско топки, балони, шарени стойки за микрофони и какво още - може да разберете сами на място. Формацията е подбрала репертоара с идеята да представи най-популярните парчета от седемдесетте, като основен момент е не само чисто музикалното изпълнение, но и хореографията на бенда, както и контактът с публиката, имащ за цел да накара всеки зрител да стане част от общото забавление.

Вход: 10 лв.

Преди колоритният състав да окупира сцентата в клуба, акустичен гиг ще направи Стратия.

Празничният концерт Stratia Unplugged е с начален час 19.00 ч. срещу вход от 12 лв. 

Освен новите версии на някои от авторските песни на Стратия, ще прозвучат и джаз стандартите "Fever", "Sentimental Journey", "Lullaby Of Birdland", "Cheek To Cheek" и други.

"Заедно с музикантите Калин Жечев - пиано, Стоян Джеферов - китара и Христо Ганев - перкусии сме подготвили джаз и блус версии на някои от най-великите рок парчета на 80-те и 90-те. За мен е ценно усещането да пресъздавам нещата по мой начин. Тогава намирам смисъл в идеята да изпълнявам толкова популярни парчета", сподели певецът  по време на репетициите.

Стратия, Калин, Стоян и Христо са възпитаници на Музикалната академия. И четиримата имат солиден сценичен опит от различни форуми и фестивали в България и чужбина. Публичният музикален живот на Стратия е познат повече с неговите изяви като поп артист и класически пианист.

Калин и Стоян творят предимно в джаз, соул и фънк стиловете. Христо се увлича особено от латино музиката и успешно се изявява на такъв тип концерти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички