Жана Бергендорф на среща с Джеймс Артър в Лондон


Жана Бергендорф на среща с Джеймс Артър в Лондон

3997

Победителката във втория сезон на суперуспешния музикален формат X Factor - Жана Бергендорф, се довери изцяло на феновете, които наредиха програмата за престоя  ѝ в Лондон след редица предложения и препоръки.

Както MySound.bg вече писа, пътуването на изпълнителката за меката на световната музика бе планирано след края на музикалното предаване през декември, когато Саня Армутлиева пое ангажимента да заведе Жана на Острова и да я запознае с ключови фигури в музикалния бизнес.

В началото на миналата седмица Жана помоли почитатателите си в социалните мрежи да ѝ изпратят предложения с кого биха искали да се срещне в Лондон и кои забележителности да посети. Реакцията на феновете беше удивителна и предизвика вълна от коментари и предложения. Стотици хора се включиха в кампанията и станаха виртуални гидове на Жана. За да бъдат феновете неразделна част от кариерата на певицата, специално за тях тя ще направи мини-сериала "Жана в Лондон – Vbox7 дневник".

В него ще заснеме цялото пътуване, различните срещи и интересни моменти от престоя си в Лондон, а сериите ще бъдат качвани в нейния канал във Vbox7.com: http://vbox7.com/user:zhana_bergendorff.

Всяка серия ще бъде посветена на един от феновете, които ѝ помогнаха да планира пътуването си в Лондон и коментираха на фейсбук страницата на Жана.

Първият ще бъде онлайн на 17 март. Едно от имената, най-често препоръчвано на Жана за среща от всички фенове, беше на победителя от 9-тия сезон на британския X Factor (2012) – Джеймс Артър.

Роденият в Мидълсбро изпълнител спечели сърцата на английската публика с неподражаемото си изпълнение на песента "Impossible", която Жана също представи в рамките на предаването.

"Impossible", кавър версия на песента на Шонтел, се превърна в най-продавания сингъл във Великобритания за 2012 година, оглавявайки чартовете на iTunes в 34 държави.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички