Gamma Ray vs. Amon Amarth в клуб Rock It тази вечер


Gamma Ray vs. Amon Amarth в клуб Rock It тази вечер

4008

Gamma Ray vs. Amon Amarth и награди в столичния клуб Rock It тази вечер.

Пропуски за концерти, тениски, шапки, отварачки, дискове и много други изненади очакват присъстващите в популярното заведение, оповестиха организаторите BGTSC.

Около 20.30 часа ще стартира диджейски "сблъсък" Gamma Ray vs. Amon Amarth, в който ще бъдат въвлечени всички гости, желаещи да спечелят някоя от страхотните награди осигурени от BGTSC, Gamma Ray, Wartime Jagermeister, радио Z Rock и приятели.  

Около 21.00 часа ще бъде анонсирано българското участие в концерта на Amon Amarth в  в зала "Универсиада" на 30 април. Около 23.00 часа пък ще стартира томбола, включваща всички гости, като по същото време ще бъдат обявени бонусите, които ще получат притежателите на билети за трите концерта: Gamma Ray & Rhapsody Of Fire, Amon Amarth  и Sepultura, и участвали в играта на BGTSC. Да припомним, че днес е последният ден от срока, в който феновете могат да закупят билети с отстъпка за трите концерта, а до 22.00 часа е последният срок за участие в играта с

Вход: 2 лева.

От 19.00 часа на входа на Rock It ще се продават билети за събитията, организирани от BGTSC.

Част от активностите е и iспециалното парти, подгряващо концерта на Gamma Ray и Rhapsody Of Fire. То ще се състои също в столичния бар Rock It. Както MySound.bg информира, двете банди ще ударят в зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 27 март.

Ден преди това - на 26 март, от 20.00 ч., в Rock It ще започне събитието,  включващо и срещи с участниците от Empire Of United Tour 2014. От страна на Gamma Ray официално е потвърдено 100% присъствие, като в най-скоро време очакваме официално потвърждение и от Rhapsody Of Fire, обясняват от промутърския екип.

На купона всеки ще може да се докосне до своите любимци, да ги поздрави лично, да ги покани на масата си, да ги почерпи, да се снима с тях в уникална обстановка, да получи автограф или да поговори с тях.  Музиката, която ще звучи, ще е своеобразен микс от любими песни и изпълнители на гостите.

На входа предимство ще получат притежателите на билети за концерта, като пропуски за него ще се продават и на входа в бара.

Цена на билет за препартито: 5 лева.

На този линк можете да видите новото лирик видео на песента "Hellbent" на немските класици Gamma Ray - второ парче  от излизащия на 28 март албум "Empire Оf Тhe Undead".

http://www.youtube.com/watch?v=KJ2E_8V7-5w

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички