100% Funk от Акага


100% Funk от Акага

4592

Година след последния си сингъл, музикантите от Акага се завръщат с нов проект -  съвместно с дело Майкъл Флеминг (Michael Fleming) - Lexus.

Песента "100% Funk" и видеото към нея ще бъдат представени в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 27 март, четвъртък.

Формацията и тъмнокожият вокалист залагат на фънки звученето. Музиката на парчето е композирана от Графа, Акага и Lexus, текстът е на Краси Куртев и Lexus, а зад камерата застана Васил Стефанов. Парти парчето със сигурност ще очарова феновете на групата и ще утвърди всестранния обсег на "Монте Мюзик" в различните стилове на модерната българска музика, заричат се спецове, които са напред с материала.

Членовете на Акага са винаги актуални и иновативни, в крак с времето и с неподправен стил над две десетилетия. След хитовете им с изпълнители като Дичо, Спенс и Графа, музикантите се колаборират с нашумелия Майкъл Флеминг за едно истинско и свежо купонджийско парче.

Lexus придоби популярност в България като фронтмен на Tri-O-Five, но още по-разпознаваем за публиката стана след участието си в ултимативния хит "Башмайсторска", на която песен е  съавтор. Последният хит с участието на Lexus е "Корпус за бързо реагиране" - дует с Били Хлапето, и част от саундтрака на едноименния филм.

Билети за концерта в Sofia Live Club - в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички