Dog Eat Dog за втори път в София


Dog Eat Dog за втори път в София

4019

Култовата американска банда Dog Eat Dog  не успя да дочака дори и половин година след паметния си концерт в София, откъдето е и снимката, и вече е готова за следващата си визита на 14 май.

Гостите ще ударят в голямата зала на клуб Mixtape 5, който предния път бе пълен почти до краен предел. Е, този път всички, които съжаляваха за пропуска, могат да наваксат и да допринесат за абсолютно разпродаден концерт, приканиха организаторите от hcspirit.

Тазгодишното турне на Dog Eat Dog ще отбележи 20 години от излизането на албума "All Boro Kings", от който са хитовете "Who's The King", "No Fronts" и "If These Are Good Times". За бъде отбелязана подобаващо годишнината, те ще бъдат изпълнени пред родните фенове.

Fly The Flag - "останките" на La Muchedumbre, събраха нова формация, която дебютира едва преди няколко седмици, но получи възможно най-позитивните отзиви от всички, които имаха късмета да я видят.

The Riot Gang е скакор/пънк рок група от Санкт Петербург с няколко турнета, голям опит и заслужено място на сцената на подобно мащабно събитие. Руснаците трябваше да изнесат концерт у нас миналата година, но събитието пропадна.

Последни преди неостаряващите гости от Ню Джърси ще излязат варненците Pizza. Най-старата и при това все още активна ска група в България и без това се появява доста рядко в София, но този път включването й ще е по-силно от всякога.

Dog Eat Dog, стартирала от Ню Джърси в началото на 90-те години на миналия век, е една от първите банда в света, която смесва хардкор, пънк и ска с хип хоп, фънк плюс саксофон. Още с издаването на дебютния си албум, музикантите превземат водещите позиции в световните чартове и печелят наградата на MTV за пробив през 1995, а парчетата им са включени в реклами и филми.

Dog Eat Dog и Ко. не спират да обикалят света и до днес, а най-любимото им място е Европа.

Както вече е известно, билетите за концерта в Mixtape 5 се продават на цена от 25 лв. единствено н мрежата на Ticketlogic.bg, след като Ticketstream Bulgaria официално прекрати дейността си от 1 май. На място пропуските ще струват 30 лв.

Събитието се осъществява с подкрепата на Jegermeister и Monster.

Ето и малка част от това, което се случи на концерта на Dog Eat Dog у нас миналата есен:
https://www.youtube.com/watch?v=zb3aUO5MEJs

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички