Милица прави пролетно почистване, Иво играе тенис по празниците


Милица прави пролетно почистване, Иво играе тенис по празниците

3910

Участниците в "Като две капки вода" са в дълга почивка, но въпреки празниците всеки от тях  репетира и за следващия си образ, подготвайки завръщането си в шоуто.

Неговият пореден епизод ще бъде излъчен по Нова от 20.00 ч. на 12 май, понеделник.

Водещият от сутрешния блок на Нова "Здравей България" - Павел, работи неуморно. За него няма и минута почивка покрай новата му роля на Том Джоунс, която трябва да представи на деветия лайв. Има и мъже, на които им отиват къси поли и дълги коси. Това доказа Иво с неговите многобройни женски превъплъщения, които толкова добре му прилягат, че дори бихме се усъмнили дали това не е оригиналът. Танев не е планувал почивка, защото твърди, че София е чудесна по време на поредните почивни дни. Той е тук, играе тенис, а на 12 май ще се представи като Бруно Марс.

Друга от звездите - Мая Бежанска, ще се разходи по музикалния подиум на 9 май, където е поканена да връчи една от статуетките на Годишните музикални награди на БГ радио, а Милица е запланувла пролетно почистване на двора си. Неве, заедно с децата и половинката си Краси Ванков, заминава извън София, където се подготвя за Шер в тиха семейна обстановка , очаквайки гръмкото и динамично шоу.

В следващият лайв на "Като две капки вода" Къци ще се изяви като The Cranberries, Стефания ще влезе в образа на Kiss, Нети ще се развихри като Монсерат Кабайе, а Деян ще се представи като Ейми Уайнхаус.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички