Аркона с горещ албум в София


Аркона с горещ албум в София

3818

Руската паган фолк метъл група Аркона (Arkona) ще свири в столичния клуб Mixtape 5 на 6 юни.

Билети за събитието, организирано от Live & Loud, на цена от 28 лв. се продават чрез разпространителската мрежа на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, "Пикадили", OMV, Usit Сolours, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК), както и онлайн на този адрес. В деня на събитието входът ще струва 35 лв.

Вратите на клуба ще бъдат отворени за феновете от 19.30 ч., а началото на концерта ще бъде в 20.30 ч.

Анонсирането на събитието раздвижи метъл средите и събуди надеждите на мнозина, които по една или друга причина не са успели да присъстват на двата концерта, които групата даде у нас. Още се говори за първото ѝ шоу тук през 2008, което беше напълно разпродадено. Който не беше сред щастливците тогава, разбра еуфорията по руските езичници през 2010, когато отново напълниха клуб в София и се раздадоха до пълно емоционално и физическо изтощение.

Аркона е банда със силна идентичност. Фронтдамата Maria "Masha Scream" Arkhipova и останалите юнаци бързо се превърнаха в любимци и на публика, и на медии. Те извървяха пътя от дълбокия ъндърграунд  до широка разнородна аудитория с уверени крачки, без компромиси. За последните 5 години обиколиха големите европейски фестивали и бяха на големи успешни турнета в Европа и САЩ, а логото им се появи като ключ към водещи материали в редица медии. Интересът към руснаците отново се засили с появата на силния им актуален албум "Yav", който излезе преди броени дни.

Аркона са ценени заради автентична си музика, заради невероятната хармония и завършеност, която групата излъчва и не на последно място -  заради зареждащите изпълнения на живо.

Тук можете да намерите декларация за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички