Кольо Гилъна бие сбор на КГБ: Всичко коз!


Кольо Гилъна бие сбор на КГБ: Всичко коз!

4842

Една от най-любимите български банди - Кольо Гилън Бенд (Kolio Gilian Band), ще се събере отново на сцената - при това в компанията на специални гости, повече от 5 години след последния си лайв.

Както MySound.bg вече извести, пълният състав на формацията ще се изяви в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 23 май.

Музикантите ще представят парчетата от албума "Swing Time" (2008), от който са класиките "Безделник", "Розов кадилак" и мелодията, която години наред караше хората да настръхват при мисълта, че сигурно са станали поредната жертва на "сладко отмъщение" – "Всичко коз".

Началото на суинг вечерта ще открият джаз и суинг виртуозите от Old Gold Band, които ще бъдат специални гости на събитието. В широкия репертоар на джаз бандата присъстват съвременни суинг аранжименти на класики от 70-те години.

Old Gold Band е в състав: Генчо Въртовски - бендлидер, тромпет и флюгелхорн, Атанас Хаджиев - кларинет, саксофони, вокал; Цветан Троянски – тромбон; Митко Гидишки - бас и вокал; Димитър Горчаков – пиано; Васил Василев - барабани, Панайотис Захариу – китара, вокал и не на последно място-  прекрасната Анна-Мария Въртовска – вокал.

За да представим бандата с няколко думи, се връщаме назад в 2007, когато Генчо Въртовски, който до този момент има зад гърба си вече 25 години в Биг бенда на Българското национално радио, поставя ново начало в музикалната си кариера със сформирането на Old Gold Band.

Обуйте най-удобните си обувки, защото след лайв изпълненията на сцената, но вече зад грамофоните, ще застанат диджеите от The Smugglers Collective, които ще подложат на сериозно изпитание танцувалните възможности на купонджиите.

Билетите са на цена от 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на място в деня на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички