Спечели безплатен пропуск за феста Обичам 90-те!


Спечели безплатен пропуск за феста Обичам 90-те!

4730

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава!

Предложението и този път е от нашите приятели "Коко Ейджънси" и Радио Energy, организиращи третото издание на "Обичам 90-те". Както е известно, събитието ще се състои в столичната зала "Фестивална" на 7 юни.

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с безплатен вход за партито. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса: 

Как се нарича дебютният сингъл на C-Вlock?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/I Love The 90's

Очакваме до 15.00 ч. на 2 юни, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

В афиша на тазгодишното издание на събитието са едни от най-ярките имена, любими на няколко поколения. Сред диско легендите, които ще забавляват българските фенове до зори, са East 17, Си-Блок (C-Block), Masterboy, E-Тype, DJ Azo и Miss Hot Tracks.

В предишните две издания на "Обичам 90-те"/I Love The 90's родната публика си припомни хитовете на Dr. Alban, 2 Brothers On The 4th Floor, Ice MC, DJ Sash!, Nana, Snap! и неостаряващите 2 Unlimited. Сега е ред на други емблематични артисти от този период да задвижат парти машината на 90-те и отново да осигурят незабравими емоции на феновете в България.

Организаторите са се погрижили и за специален автобусен превоз за деветдесетарското парти в София на 7 юни за всички фенове от Пловдив. Цената на билета за превоза е 20 лв. в двете посоки и може да бъде закупен само в мрежата на Eventim

Междувременно, все още можеш да се сдобиеш с "Теодосий Спасов. Преследващият звуци", биографичен труд на изтъкнатия джазов критик, журналист и преподавател по история на джаза и на поп и рок музиката - Владимир Гаджев.

Ето КАК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички