Nana се присъединява към изпълнителите на Обичам 90-те


Nana се присъединява към изпълнителите на Обичам 90-те

4021

Nana се присъединява към участниците в концерта "Обичам 90-те", информираха от "Коко Ейджънси" и радио Еnergy, организащи денс фиестата.

Както е известно, тя ще се състои в столичната зала "Фестивална" на 7 юни, събота. Рапърът беше част от предишното издание на събитието и буквално взриви Зимния дворец като накара всички да пеят заедно в един глас един от най-големите хитове от 90-те - "Lonely".  Междувременно, стана ясно, че East 17 подготвят нов албум и биха журирали X Factor в България. Това обясниха самите музиканти на специална пресконференция, която дадоха час час след като кацнаха на българска земя днес.

Гостите обещаха, че на утрешния концерт ще прозвучат всички любими хитове на групата от 90-те и едно ново парче. То ще бъде част от следващия албум, който в момента записват. Освен това гостите споделиха, че са много щастливи да работят с Роби Крейг, който стана част от групата през 2014. Музикантите твърдят, че са пораснали и помъдряли с времето и това няма как да не се отрази на музиката, която правят. Поставили са си за цел да върнат славата на формацията от периода на 90-те и се надяват да запазят дълбочината на текстовете и музиката, характерни за групата още от самото начало; че разчитат изцяло на себе си, тъй като са се научили сами да се менажират и да издават музиката си през годините.

Попитани за това дали намират разлика между музиката днес и музиката от 90-те, момчетата от групата споделиха, че съвременната музика е много по-разнообразна. Забелязват, че все повече банди и изпълнители смесват стилове. На мнение са, че музикалните формати като X Factor например са добър вариант за изпълнителите, които няма как по друг начин да се изявят и да бъдат забелязани от продуцентите, макар че музикалната сцена прелива от еднодневки. Споделиха също, че с удоволствие биха се изявили като жури в българския X Factor, ако ги поканят. На въпрос с какво друго освен музика се занимават, Тери обяви, че съвсем скоро на пазара ще излезе негова модна марка, която ще включва освен дрехи, бижута и одеколон. Роби от своя страна сподели, че има ферма за коне в провинцията, която запълва голяма част от свободното му време, когато не се занимава с писане на текстове.

Началото на концерта тази събота ще бъде дадено в 20.00 ч. Билети може да закупите от Eventim.bg и касите на тяхната партньорска мрежа. Студентите имат право на пропуски с преференциална цена от 32 лв. Те могат да се възползват от отстъпката само срещу документ, доказващ статута им на студент. Организаторите са предвидили и групови билети - срещу сумата от 105 лв. може да се закупи и пропуск за трима. В деня на събитито и на място също ще има възможност да се закупят пропуски от групов билет за трима на стойност 105 лв. Редовната цена на билетите за концерта остава 50 лв.

Както MySound.bg вече писа, от 16.00 ч. в деня на концерта пред зала "Фестивална" радио Energy ще излъчва на живо най-популярните хитове от 90-те години, както и интервюта с изпълнителите от събитието. Най-големите фенове на звездите на 90-те ще могат да видят на живо любимците си, да получат автографи от тях и да подгреят за вечерното парти.

Повече информация за концерта, артистите и билетите за третото издание - на страницата във фейсбук "Обичам 90-те/I Love The 90's".

Изпълнение на Nana от второто издание на "Обичам 90-те":
https://www.youtube.com/watch?v=4jXVriyKcHA

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички