Кристофър Йонсон остана сам в Териън


Кристофър Йонсон остана сам в Териън

4954

Симфоник метъл ветераните Териън останаха само с основателя си на борда.

Кристофър Йонсон от днес официално е единственият член на шведския състав.

На официалния сайт на групата се появи следното изявление:

"Скъпи фенове,
Днес трябва да направим съобщение, което може би ще шокира мнозина. Четиримата постоянни членове на групата дискутирахме известно време състоянието на състава и стигнахме до решение, че имаме различни представи за общото ни бъдеще.

Осъзнахме, че е за доброто на групата и за нас като различни индивидуалности да се разделим сега, когато има достатъчно време до следващ албум на Териън и поредното световно турне.

Това означава, че Кристофър ще продължи с Териън, а останалите ще се заемем с други проекти и банди.

Все още сме приятели, никой не е разочарован и предстои доста работа, която трябва да свършим заедно по предстоящото ни DVD, което записахме.

Благодарим на всички, които ни подкрепиха през времето, в което бяхме част от състава", подписаха се Кристофър, Кристиан, Йохан и Петер.

Териън са създадени от Кристофър Йонсон през 1987 и през годините са сменяли често състава си, от който китаристът и вокалист е останал единственият постоянен член.

Последният диск на групата, "Gothic Kabbalah", бе двоен и ся появи в началото на 2007. Последван бе от успешно световно турне.

Преди месеци стана ясно, че наследникът му ще е готов през 2009, но за сега остава загадка кои ще се следващите на борда на превърналата се в едноличен проект метъл група.

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички