Тодор Колев и Радост Драганова ще водят Dancing Stars


Тодор Колев и Радост Драганова ще водят Dancing Stars

6405

"bTV" избра водещите на новото си шоу "Dancing Stars" след продължителна селекция сред общо 8 кандидатури.

Това са Радост Драганова и Тодор Колев.

Радост е позната на зрителите като водеща на предаването на "bTV" „Огледала", но също и като една от най-красивите жени на телевизионния екран. Тодор Колев пък е едно от най-емблематичните имена в българското кино, спечелили милиони почитатели и със своите изяви на ТВ водещи.

Ръководството на ефирната медия избра двойката заради изключителната й харизматичност, доказания професионализъм на двамата като водещи, както и заради любовта на публиката, която са спечелили през годините.

Зрителите на "bTV" ще видят Тодор Колев за първи път след много години отсъствие от екран в стартовия епизод на "Dancing Stars", когато двамата с Радост ще изпълнят специален номер за публиката.

Радост е родена в София. Била е много палаво дете, но и отличничка в училище. Още от малка за нея казват, че където влезе, изпълва атмосферата с енергия и настроение. Завършила е със златен медал 22 СОУ, а по-късно става магистър по право. Като дете тренира синхронно плуване. Тя е многократен републикански шампион в този спорт и е представяла страната на много международни състезания. Носителка е на бронзов медал от шампионата "US Open".

Тодор Колев е роден на 26 август 1939 в Шумен. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" през 1965. Спечелва комисията на приемния изпит като обува високи токове и преправя гласа си на по-дебел, защото преди това разбира, че приемат предимно актьори с мастита фигура и мощен глас. Работил е в театрите на Смолян, Шумен, Пловдив и в столичните „Сълза и смях” и „Театър София”.  Участва в над 30 игрални филма, сред които "Цар и генерал", "Козият рог", "Опасен чар" и "Иван Кондарев".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички