Непознати улици на Мери Бойс Бенд влезе в учебника по музика


Непознати улици на Мери Бойс Бенд влезе в учебника по музика

7088

Песента "Непознати улици" на Мери Бойс Бенд влезе в учебника по музика за 7-и клас на издателство "Просвета”".

Към изданието има и сборен диск, който включва оригинала на хита, както и негов инструментален вариант.

Непознати улици” от години е любима на учителите и учениците за часовете по музика, за конкурси и фестивали. Неслучайно музикантите са предоставили и инструментал на официалния си сайт: www.maryboysband.com

Ето как коментират събитието от групата: „За Мери Бойс Бенд е изключителна чест песента „Непознати улици” да бъде изучавана в училище! С годините тя се превърна във визитна картичка на групата. Били сме свидетели на толкова нейни изпълнения от хора на различни възрасти в цялата страна, имаме много случки, свързани с песента, хиляди срещи с нейни почитатели... Постепенно тя като че ли заживя свой собствен живот и сега е удостоена с признанието, което наистина заслужава! Създадохме „Непознати улици” през 2000 година".

"Тя веднага се завъртя в медиите, хората я заобичаха, донесе и популярност на групата. По-късно даде името и на първия ни албум – "Непознати улици" от 2001. Днес няма концерт или клубно участие, на което да не изсвирим песента. Случвало се е дори да я повтаряме и потретваме, защото хората я искат или цялата публика я запява отново и отново. Щастливи и горди сме, че я имаме!", обяснява фронтдамата Мария Мутафчиева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички