Най-желаният диджей в света - Пол ван Дайк, пристига в София!


Най-желаният диджей в света - Пол ван Дайк, пристига в София!

7914

На 18 април 2009, на връх Великден, за първи път в България ще стъпи един от най-добрите световни транс диджеи - Пол ван Дайк (Paul Van Dyk)!

Диджей и продуцент номер 1 в света за 2005 и 2006, ще зарадва феновете си с уникално парти в Зимния дворец.

Здраво стъпил на почетната трета позиция в тазгодишната класация "Top 100 DJ’s" на "DJ MAG", той пристига ексклузивно в София, по покана на "Жокер медиа".

Организаторите съобщават, че първите 500 билета за великденското парти с Пол ван Дайк ще се продават на цена от 35 лв. След изчерпване на промоционалните билети, цената им ще бъде 45 лв., а в деня на събитието – 55лв.

Билетите се пускат в продажба от понеделник - 22 декември, и ще се продават в мрежата на "Eventim.bg" и магазините "Germanos".

Партито ще страртира точно в 22:30ч., а в Зимния дворец ще се разпишат и някои от най-добрите български диджеи. "Жокер Медиа" информират още, че лица под 18 години няма да бъдат допускани в залата, за това напомнят на всеки, закупил билет, да носи и личната си карта.

Пол ван Дайк е роден в Източна Германия през 1971, a истинското му име е Матиас Пол.

Израстнал по време на комунистическия режим, съвсем естествено за него провокацията била “какво се случва от другата страна”. За първи път стъпва на сцената като диджей през 1991 в легендарния берлински "Tresor club", а от тогава до днес заслужено и твърдо заема първите позиции в световните диджей класации.

С над 3 милиона продадени копия на албумите си и всякакви музикални отличия в ръце, без съмнение, Пол ван Дайк има водеща и определяща роля в развитието на световната електронна музика.

Автор е на едни от най-успешните ремикси на хитове на Депеш Мод, Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк.

В албума "In Between" (2007) успешно миксира вокалите на Дейвид Бърн и чаровната Джесика Сута от Пусикет Долс.

Една от послените му “намеси” е върху парчето "Poor Choice Of Words", включено в саундтрака на последния филм за Батман - "Batman: The Dark Knight".

Музиката му е част от рекламните кампании на най-големите световни марки – мобилни апарати, автомобили, телевизии и други.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички