Подробности за индъстриъл вечерите в клуб Фенс


Подробности за индъстриъл вечерите в клуб Фенс

4399

Седмица преди провеждането на тематичните индъстриъл вечери под наслов "Синдикат", от "Gorgon" получаваме любопитни подробности за тях и за идеята на целия проект:

"Замислихме "Синдикат" като платформа за обединение и развитие на ъндърграунд артисти в България по време на едно дълго пътуване.

Решихме да го направим, подтикнати от желанието ни за засилване на родната алтернативна сцена. Има няколко артисти, които работят в областта на индъстриъл, експерименталната и електронната музика и това е начин те да бъдат представени.

Бихме искали да превърнем това начинание в традиционно и след това начало да даваме поле за изява на други музиканти, диджеи, творци.

Сега сме поканили някои от малкото действащи проекти, които ще положат много усилия, за да представят своето изкуство по най-интересния начин.

Шоуто на Шимейл Зироу (Shemale ZERO) на 9 февруари в клуб "Фенс" ще бъде, както напоследък все се случва, еротично/кабаретно/минималистично... Напълно в духа на вечерта - "ORGY night", VJ Горгон ще представи тематична визия и музика. Нейното изпълнение ще бъде подсилено от малко еротично шоу от красива дама.

Хард техно/индъстриъл самураите от Енимейсъкър (Animassacre) са готови за бърз удар с меча на 16 февруари по време на "Electricity night". Тогава те ще представят три чисто нови песни, които са част от бъдещ албум и, както ни довериха, той ще бъде още по-азиатски ориентиран.

DJ Сайкома ще бъде заедно с тях и по време на неговия сет ще ви забавлява с електро, EBM, даркуейв музика на фона на запалени свещи.

А пък на 22 февруари на сцената един след друг ще излязат тежките машини Фолт и комитите Войвода. Двете групи ще имат визия на видеостената, напълно в духа на музиката им. На щанд ще се продава мърч на Войвода - значки, бройки от дебюта им “The confederacy” и тениски."

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички