Потвърдиха концерта на Мадона в София!


Потвърдиха концерта на Мадона в София!

23128

Потвърдиха концерта на Мадона (Madonna) в България!

Мега шоуто ще се състои на 29 август от 20 часа на националния стадион "Васил Левски".

Организатори са "София Мюзик Ентърпрайсис", а билетите ще са на цени между 100 и 200 лева.

Ценовите категории са следните: терен - 100 лв. зона пред сцената - 150 лв., "golden circle" - 200 лв., седящите места ще бъдат по 110, 135, 165 лв.

Пускат се в продажба в мрежата на "TicketPro" на 19 февруари в 9 часа.Мадона е една от най-известните жени на планетата и без съмнение, най-успешната певица в историята на световната музика. През своята 27-годишна кариера, мегазездата издава 19 албума, продадени в рекордните над 500 милиона копия, печели седем награди "Грами" и прави девет супер мащабни и ултра успешни световни турнета. Обожавана, величествена, провокираща и скандална, Мадона има космически принос не само в музиката, а и в цялата културна история на човечеството.

Турнето "Sticky & Sweet" подобри собствения си рекорд за най печелившо турне на солов изпълнител. Обиколката спечели 280 млн. долара от продажба на билети. Мадона фигурира в Книгата на рекордите на Гинес като най-печелившата певица, със състояние от 490 млн. долара.

Най-голямото турне за соло артист "Sticky & Sweet" на Мадона, отново ще е най-сладкият успех през това лято.  Продажбите на билети за концертите през 2009 стартираха преди броени дни с впечаталяващи рекорди.

На 6 февруари в Лондон и Манчестър билетите са разпродадени за минути! Потвърдени са и две допълнителни концертни дати - на 5 юли в Лондон и на 8 юли в Манчестър, които ще са и последните от турнето "Sticky & Sweet" във Великобритания.

На 7 февруари в Белгия, която Мадона ще посети за първи път, над 70 000 билета са продадени само за един ден! 

На 9 февруари, концертът на Мадона в Осло беше светкавично разпродаден само за 30 минути!

Концертът на Мадона в Хелзинки на 6 август ще бъде най-мащабното шоу на соло артист, организирано някога във Финландия - 76 000 билета са били продадени за няколко часа!

За шоуто на мегазвездата в Гьотеборг над 55 000 билета, са напълно разпродадени за два часа! 

През 2008, турнето на Мадона събира 2 350 285 фенове в 58 града и поставя рекорд в продажбите на билети на световно ниво. В това число 650 000 билета, са продадени за концертите в Южна Америка, 72 000 билета в Цюрих, където е най-многобройната публика, събирана някога на шоу в Швейцария, 75 000 билета в Лондон и четири напълно разпродадени концерта в Ню Йорк на Медисън Скуеър Гардън (60,364 билета).  

Специалният гост на турнето "Sticky & Sweet 2009", Пол Оукънфолд отдавна е едно от най-влиятелните имена в модерната клубна култура. Той е правил ремикси на Ролинг Стоунс, Ю Ту, Мадона, Джъстин Тимбърлейк, Снуп Дог, Мюз, Ню Ордър, Дъ Кюър, Масив Атак и дори Елвис Пресли. Два пъти номинираният за "Грами" артист е включен в Книгата за рекордите на Гинес като най-значимия диджей на света. Новият му албум "Pop Killer" се очаква да излезе по-късно тази година.

Поп кралицата триумфално ще пристигне в София с най-мащабната и пищна продукция, която някога се е случвала у нас! Ето някои акценти в цифри от турнето "Sticky & Sweet":

250 души екип
3500 аксесоари и дрехи
36 дизайнера, създали сценичните костюми за турнето
30 контейнера сценичен гардероб
28 танцьори и музикнти на сцената
12 батута за тренировки на Мадона и балета
69 китари, 10 от които - специално за Мадона

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички