DJ Max Bitter - един от лидерите на ТЕРЕН 2


DJ Max Bitter - един от лидерите на ТЕРЕН 2

5214

Съвсем скоро ще се проведе второто от поредицата партита "ТЕРЕН". Сега получаваме и актуална информация за един от диджеите, които ще се включат в него, от самите организатори:

"Роденият в Санкт Петербург Станислав Браславски (Стас), по-извстен като DJ Max Bitter, започва кариерата си като създател на популярното руско музикално списание "Птуч".

Скоро обаче се прочува с нестандартния си и иновативен подход към електронната музика, комбинирайки  пост-съветска романтика, ретро и фолклорни елементи с прогресивен дръм-ен-бейс.

В момента Стас пребивава в Германия, но честичко отскача до родната земя, за да напомня на побратимите си, че в него все още кипи буйна руска кръв.

Станислав определя звученето си като "Easterntainment" или провокация на публиката с "неправославни интерпретации на източноевропейски мелодии". Простирайки се от изтънченост до ъндърграунд, от екзотика до комерсиализъм, Max Bitter оставя на публиката единствените две възмовности – да го обича или мрази!

DJ Max Bitter се явява "мозък" на непокорното руско трио Компот (Kompott), но и значима фигура в руско–чешката комбина Комитет (съвместен проект с Филип Ноха). А какво всъщност е Комитет? - дръм-ен-бейс, електроника, фолклор.

За Филип и Стас, Комитет е гореща смесица от "страстно танго, див казачок, мрачни и меланхолични гангстерски шансони, изкусни брейк елементи и още нещо много специално, водещо публиката от "лека меланхолия към брутален екстаз!" А какво e Комитет за Вас, ще разберете единствено, ако се присъедините към "Българо-Руската Дружба" - ТЕРЕН #2, 02.03.2009, Парти център "4 KM".

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички