Над 30 предавания на живо в Мюзик Айдъл 3


Над 30 предавания на живо в Мюзик Айдъл 3

6094

Най-интересното от регионалните и театралните кастинги на "Мюзик Айдъл" 3 зрителите на "bTV" ще могат да видят от 2 март в продължение на десет епизода всяка делнична вечер от 20.00 часа,  ден след старта на шоуто тази неделя от 21.00 часа.
 
Изключително добри певци взеха участие в кастингите, обясняват от екипа на риалитито. За разлика от предходните две издания, тази година талантите заложиха повече на собствен стил в изпълненията без да се опитват да имитират световни величия, което беше основното изискване на журито.

Една част от кандидатите взеха участие в прослушването само за да се преборят за славата на Кен Лий, като залагаха на предварително подготвена програма. Изключително атрактивно се оказа мъжко дуо от Варна, което представи страхотна интерпретация на различни световни хитове. Талант реши да смени прическата си, като си направи подобна на тези на Фънки и Дони, само за да продължи напред в шоуто. Други от явилите се бяха подготвили изключително интересни текстове, посветени на журито. Всичко това предстои да бъде показано в епизодите още следващата седмица.
 
Големите концерти ще започнат от края на март, като в продължение на десет седмици феновете на музикалната надпревара ще имат възможност да гласуват за своите любимци.

За разлика от предишното издание, след приключването на театралните кастинги за малките концерти ще продължат 20, а не 18 кандидати, както бяха миналата година. От тях зрителите ще трябва да изберат 12 финалисти, които ще се борят за голямата награда – продуцентски договор с "Вирджиния Рекърдс".
 
Тази година шоуто ще заложи на по-различна схема по време на същинската надпревара. Предаванията на живо ще бъдат не два, а три пъти седмично и ще се излъчват от столичната зала "Фестивална". Освен двучасови концерти и елиминации този път ще бъде включено и коментарно токшоу с риалити елементи.

Отново всяка седмица идолите ще имат на разположение различни ментори, които ще им помагат в подготовката за отделните задачи. Както в двете предходни издания, така и в третото, зрителите на шоуто ще видят участие на истински международни звезди, които ще гостуват в него.
 
Финалистите ще трябва да се справят с по-различни задачи от тези, които присъстваха в първите два сезона. За първи път зрителите ще определят песните за един от кръговете. Това ще стане след гласуване на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg.

За музикалния съпровод ще се погрижат Преслава Пейчева с група Те, както и Ясен Зердев – финалист от "Мюзик Айдъл" 2.

Песенната битка ще се излъчва и в ефира на македонския канал А1, в който югозападните ни съседи ще могат да гласуват за своите фаворити.

За първи път победителят получава възможността да изпълни първия си сингъл по време на големия финал на шоуто.
 
То ще предложи общо 31 концерта на живо, 11 от които – големи. Финалът отново ще бъде в началото на лятото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички