С Аларма Пънк Джаз Фест на Първа пролет довечера


С Аларма Пънк Джаз Фест на Първа пролет довечера

5552

Да посрещнем заедно пролетта с петчасовия музикален маратон на „Аларма Пънк Джаз Фест” от 21.30 часа довечера, поканиха водещите Цветан Цветанов, Албена Велева и Радослав Чичев.

"Започваме с песни на Жобим на живо в Първо студио на БНР, а 15 минути след полунощ продължаваме с концерт на И-Бенд. Вратите ще са отворени за вас. Вход свободен", допълниха организаторите на фиестата.

Петото издание на "Аларма Пънк Джаз Фест" ще бъде посветено на пролетта. Ще звучи боса-нова, музика изпълнена с живот и надежда. Ще се изявят студенти и преподаватели от департамент “Музика” към Нов български университет. Концертът ще започне с Ангел Заберски – син и неговите студенти Щерион Пилидов, Стефан Горанов, Христина Пипова, Кристиян Рахнев. Те ще изпълнят евъргрийните "Lover Man", "Cheek To Cheek", "Don"t Go To Strangers" и "Ain"t Misbehain".

След това пролетната фиеста ще продължи с проекта, осъществен от студентите на Илиян Парасков, и техния прочит на Жобим. Те са Милена Иванова, Ванина Георгиева, Весела Маринчева, Жана Василева, Деница Шопова, Кристина Липанска. От неговия репетроар ще бъдат изпълнени пиесите "Samba Do Uma Nota So", "Haw Insensitive", "A Felicidade", "Dindi", "Agua De Beber", "Corcovado", "So Danco Samba", "Wave", "Desafinado" и "Triste", конкретизира Чичев.

Има и още: след полунощ хепънингът продължава с рок-ен-рол и българската група И-Бенд. Нейните членове са поредните гости в оригиналния афиш на събитието.

Формацията е създадена през лятото на 2006 от Ники Иванов - вокал и китара, и Боян Враняшки – китара. Скоро към тях се присъединяват Владо - бас, и Миро - клавири. Заедно с Юлиян – барабани, съставът започва здраво да свири и да прави демо записи.

Самите те определят стила си като олдскуул рок-ен-рол с примеси на фънк, джаз и какво ли още не.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички