Майкъл Болтън пристигна в София днес


Майкъл Болтън пристигна в София днес

4923

Световноизвестният певец Майкъл Болтън (Michael Bolton) кацна в столицата тази сутрин, ден преди концерта си в зала 1 на НДК утре, съобщиха организаторите на шоуто - "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни".

След кацането си на летище "София" той прие да направи две телевизионни изяви. Певецът ще гостува в „Шоуто на Слави” довечера, а утре сутрин ще можете да го видите в „На кафе” по Нова Телевизия.

За престоя си у нас Майкъл Болтън е поискал пищен кетъринг, като най-екстравагантните желания са плато с хумус (вид зърнен пастет от Близкия изток) и вода FIJI (бутилирана в дълбоките тропически гори на островите Фиджи). За вечеря музикантът е предпочел азиатска или средиземноморска кухня и изискани червени вина.

На сцената ще бъде придружен от екип от 10 музиканти и 4 бек вокалисти.

Минути преди концерта изпълнителят ще се срещне с 15 от най-запалените си фенове.

Шоуто ще започне в 20.00 часа. Нашата дата е част от световното турне на певеца "The Very Best Оf Me", посветено на албума, събрал най-големите му хитове.

Билети: Билетен център, НДК, мрежата на ticketstream.bg, включително Office 1 Super Store и касите на "М-Тел", мрежата на eventim.bg, включително "Пикадили" и "Германос".

Цени: между 30 и 80 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички