Шопска салата за мезе на хип-хопа от Skre4


Шопска салата за мезе на хип-хопа от Skre4

5244

Skre4 са готови със своя втори студиен албум. 

Работното заглавие е "Made In China" и се очаква официално през есента.

В профила на групата в MySpace ексклузивно е поместена за прослушване новата песен - "Шопска салата, Мade in China", все още непозната дори от лайфовете на бандата.

Може и да я чуеш(http://www.myspace.com/skr4)

Проектът съдържа десет нови парчета, от които единствено "Естествен подбор" е официално реализирано в алтернативната компилация "Credit To The Nation" (2008).

Новият материал е с доста по-суров, твърд саунд и тежки рифове. Текстовете са социално провокиращи.

Целият албум е бърз и динамичен. Хип-хоп саундът е много по-осезаем в структурата на парчетата. Това се дължи на решението за лека промяна на насоката и включването на MС Bocata още през 2005 като редови пети член.
Въпреки резките строфи не липсват и мелодични алтернативни мотиви в припевите на част от песните. По създаването на "Made In China", освен членовете на Skre4, като музикален продуцент работи Кирил Янев от Балканджи.

Новият диск се появява цели седем години след издаването на успешния за българския пазар дебютен "Sрe4" (2002). Сред песните, които изстрелват групата нагоре тогава, са добилите популярност “Улицата”, “Седем без десет”, “За мен” (с участието на Спенс), "Имам си кофи4ка",  “А вие спахте ли добре?” - повечето от тях клипирани и получили добра ротация в родните медии.
През това време обаче Skre4 не отсъстват от родната сцена. Въпреки сериозната пауза по отношение на студийните записи, през вече десетгодишната си история те не спряха изявите си на живо и се наредиха сред активните български банди, когато става въпрос за концертна дейност. Песни като "По-насам", "И нали", "Ти ли беше?", "Кой съм аз" вече набират популярност като неизменна част от репертоара на групата.

Skre4 единствените българи, избрани за участие в новосъздадения фестивал "Rock The Balkans".

За него групата заложи на сет, почти изцяло съставен от нови парчета, а представянето й бе привествано от немалко зрители и най-силно се доближи като стил и заряд до това на хедлайнъра Лимп Бизкит (Limp Bizkit).

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички