Неиздавани клипове на Мадона в следващото й DVD


Неиздавани клипове на Мадона в следващото й DVD

4559

Най-новата компилация на Мадона (Madonna) ще се появи официално на 28 септември.

Поп иконата, поставила рекорд от 37 хита в "Топ 10", както и седем № 1 албума (включително последните четири) в "Billboard", отново дава възможност на феновете си да „отпразнуват” музикалните й постижения. Албумът излиза в каталога на "Warner Bros", представляван у нас от "Орфей Мюзик".

Всяко едно от парчетата е презаписано и подбрано от самата Мадона и феновете й. Хитовете обхващат цялата кариера на вокалистката. Сред тях са “Everybody”,   “Express Yourself” , “Vogue” и “4 Minutes”. Албумът “Celebration” ще е достъпен както в опаковка от 2 CD-а, така и на единичен носител.

Към компилацията ще излезе и DVD с най-популярните клипове на певицата заедно с няколко неиздавани досега.

Продукцията включва и две нови песни, наскоро записани в Ню Йорк.

Първото парче, също озаглавено „Celebration”, е копродукция на Мадона и Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold), с когото ще я видим и у нас на 29 август. Песента е планирана за радиоротация от 3 август.

Клипът към нея е сниман в Милано и е режисиран от дългогодишния й сътрудник Jonas Akerlund (“Ray of Light”). От днес по клубовете ще се завъртят няколко денс ремикса на новия сингъл “Celebration”.

Обложката е дело на уличния поп художник Mr. Brainwash, който е известен с тоталното префасониране на модерни културни икони.

Кралицата на попа има множество награди "Грами" ("Grammy"), над 12 № 1 сингъла, поставила е рекорди в най-престижната класация зад Океана - "Billboard", и е един малкото артисти с близо 30-годишна непрекъсната музикална история.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички