Клоофингър – неудържима енергия на Spirit Of Burgas 2009


Клоофингър – неудържима енергия на Spirit Of Burgas 2009

5105

Шведската рап-метъл група нахлу на главната сцена на третия ден от „Spirit Of Buras”  2009 бодра и готова за всякакви подвизи.

Подходящо подгряти от веселите български метъли Артери, Клоуфингър (Clawfinger) бяха посрещнати от, меко казано, ентусиазирана публика. Веенето на коси и скачането по мониторите започна още в първите минути на гига им, а на лицата на петимата грееха такива блажени и спокойни усмивки, сякаш ни предлагаха музика за медитация.

Агресивен, но страшно свеж и позитивен, звукът на Клоoфингър зареди няколко хиляди души с подскачащ ентусиазъм, докато музикантите не спираха да си взаимодействат с феновете. Вокалистът Зак приемаше запратените по него тениски, но не ги обличаше, защото щели да му скрият „почти плочките“, клавиристът излизаше пред групата да си покрещи, а мощни баси и барабани сякаш блъскаха краката ни изпод земята.

„Обичам да виждам пого пред сцената, вие сте прекрасни“, повтаряше Зак. Накрая на биса целият бургаски плаж в един глас ревеше припева на „Do What I Say”.

Шоуто на Клоофингър беше толкова свежо, че дори охраната пред сцената се разтанцува, а към края на гига един от батковците с червени тениски с лъвски скок се докопа до барабанна палка, пратена към публиката.

Какво има да каже Зак Тел на българската си публика четете по-късно в  секцията "Интервю" на "MySound.bg"

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички