Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мумията се завръща 2: Уитни Хюстън в шоуто на Опра Уинфри


Мумията се завръща 2: Уитни Хюстън в шоуто на Опра Уинфри

5919

Въпреки безкрайното туткане около записите на новия си - шести студиен албум, Уитни Хюстън (Whitney Houston) успя да завърши неговите парчета все пак и така "I Look To You" ще бъде официално на музикалния пазар - по традиция в каталога на "Arista", от 31 август.
 

Това е датата, на която пада мандалото при преброяване на продукцията за номинации на наградите "Грами" ("Grammy") 2009. Което пък категорично подчертава очакването на вокалистката и нейния продуцентско-мениджърски екип за нейното бляскаво завръщане в светлините на прожекторите. И по върховете на класациите, разбира се.

По този повод бившата съпруга на Боби Браун ще гостува в популярното ТВ предаване на Опра Уинфри - "The Oprah Winfrey Show", където ще разкаже какво се случва с нея през последните години, а и да даде детайли за новите си 11 изпълнения. Разговорът на двете дами ще бъде старт на 24-о издание на хитовото шоу.

Пилотен сингъл на диска е едноименното парче, написано от Ар Кели. То е в същия джинс на хитовите й балади - "Greatest Love Of All" и "I Will Always Love You", според "Билборд".

Певицата пусна друга своя нова песен - "Million Dollar Bill", в официалния си сайт неотдавна.

"I Look To You", в който се подвизават уил.ем.ай. от Блек Айд Пийс, Ейкън и Шон Гарет като продуценти и композитори, е наследник на албума й 2002 "Just Whitney".

Рамо на позастаряващата и затънала в алкохол и дрога доскоро дива дават още Алиша Кийс и Суиз Бийтз. С тях Уитни ще се изяви в "Good Morning America" в "Central Park", Ню Йорк, на 31 август.

Славата на вокалистката бе върната донякъде през 2006, когато се появи “Dance” - пилотен сингъл към официалната компилация на ФИФА с клубни и поп хитове, подбрани специално за Световното по футбол. В него Голио Сикс бе в колаборация с Фатман Скууп, добавяйки семпъла на Уитни Хюстън от “Wanna Dance With Somebody”. За успеха му помогна и клипът към песента с грандиозен кунг-фу екшън (от китайския филм “Shaolin Soccer”).

Хюстън има 100 милиона продадени албума, но откак започнаха проблемите й в личен план, винаги се намира по някой „близък” да извади фрапиращи детайли от окаяния й живот, припомня "Холивуд Рипортър", визирайки един от нейните любовници - Рей Джи, възпял в свое парче интимни подробности помежду им. Той е със 17 години по-млад от нея и е брат на колежката й Бранди.

Първата поява на певицата пред публика изобщо от 1999 насам бе на благотворителен бал в Англия през март 2008.

Уитни е сред най-продаваните изпълнителки на всички времена. С 411 награди тя все още държи рекорд в "Книгата на Гинес" за най-награждаваната изпълнителка на всички времена.

В CV-о й са 6 отличия "Грами", има и две "ЕМИ"-та.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички