Рейдж и Сабатон директно, без подгряващи на концерта


Рейдж и Сабатон директно, без подгряващи на концерта

5371

17 октомври (събота) - ключовата за мнозина дата от концертния календар е вече съвсем близо, а с приближаването й са  ясни и почти всички подробности около програмата за съвместното шоу на Рейдж (Rage) и Сабатон (Sabaton) в столичната зала „Христо Ботев”.

За да са в пълна готовност за първокласна среща с феновете си, и двете банди ще пристигнат в София още предишния деня заедно със своите собствени технически екипи, които ще се грижат за качеството на звука и осветлението по време на концерта и изпълнението на всички технически изисквания на групите.

Вратите на залата ще бъдат отворени за публика в 19 часа на 17 октомври, както е указано на билетите.

Участие на подгряващи групи не се предвижда, тъй като и двете банди ще представят пълни сетове пред родната публика. Шоуто ще започне директно с изявата на Сабатон, легендарните Рейдж са след тях.

След тричасов метъл маратон, желаещите да продължат подобаващо вечерта си ще могат да го направят като се присъединят към афтърпартито, организирано в столичния клуб “The Black Lodge” след 00.00 часа на 18 октомври.

Билети се продават във всички обекти от системата на "Eventim", както и онлайн, като концертът понастоящем е на второ място в класацията за продажби на "Eventim".

Цените на билетите са 45 лв., а в деня на събитието стават 49 лв.

Следващи подробности за ко-хедлайнър шоуто на двете мастити банди очаквайте скоро, обещаха организаторите от ABV.Pro.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички