87-годишна испанка гостува на Dancing Stars тази неделя


87-годишна испанка гостува на Dancing Stars тази неделя

5580

Третите елиминации в "Dancing Stars" предстоят тази събота.

Двойките, които попаднат сред номинираните, ще изпълнят ефектните ориенталски танци, представени миналата неделя.

Според анкета на сайта www.dancingstars.btv.bg с най-големи шансове за отпадане са Аксиния и Влади Ампов – Графа. Междувременно докато се готви за новата си задача, той успя да приключи работата по новия си сингъл „Оставяш следи”. Крайният вариант на парчето първа имаше честта да чуе неговата професионална партньорка в танците - Юлия Андронова. Грацията бе в студиото на певеца, където успя да вземе и няколко пиано урока. Независимо дали ще остане в шоуто след елиминациите, вокалистът ще представи ексклузивно новата си песен на сцената на "Dancing Stars" в едно от следващите предавания.

Освен двойките, които ще попаднат на елиминации, на дансинга ще се вихри и победителката от седмичния онлайн конкурс „Аз танцувам”, която ще се прибере от Германия специално заради участието си в "Dancing Stars".

Докато звездите се готвят за поредната си задача, членът на журито в шоуто Памбос Агапиу ще организира най-големия балкански конгрес по салса, който ще се състои в продължение на три дни. Освен част от звездите в предаването "Dancing Stars" и техните партньори, в него ще вземат участие и най-добрите треньори от балканските държави, както и корифеи на латино танците от Куба, Пуерто Рико, Италия, Испания и др.

От утре, преди голямата фиеста в събота вечер, на която се очакват повече от 2000 души, всеки посетил събитието ще има възможност да вземе специални уроци по салса, бачата, меренге от едни от най-добрите треньори в света.

В неделя от 20.00 ч., двойките ще представят танците от новата си задача – класически латино танци.

Освен тях на дансинга ще се развихри и суперзвездата на латиното – 87-годишната Сара Патриция.

Тя ще танцува на сцената с 30-годишния си партньор Николас Еспиноза Ескрива.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички