Васил Гюров: Българският фен не е един, а много и различни хора


Васил Гюров: Българският фен не е един, а много и различни хора

7735

"Ние сме една нация от от десетобойци, там сме много добри. Но ако трябва да пробягаме 100 м. или да скочим висок скок, се дъним, защото насреща си имаме нации от строго профилирани състезатели. И губим." Това признава Васил Гюров (Ревю) за утрешния брой на вестник "Сега".

Изданието излиза с обстойното интервю в навечерието на мегаконцерта на Милена Славова в столичната зала "Универсиада", където Ревю - логично, са сред главните действащи лица.

Утре вечер на музиканта му предстои още една изява - на "Balkan Scientist Reunion Night".

Гюров разказвав интервюто  за новото си парче - "200", за трудностите по пътя на българския музикален продукт от студиото до публиката и хвърля светлина върху неуредиците при управлението на авторските права.

"Още едно време с Ревю се отвратихме от хората, които висяха на "Синьото кафе", за да дебнат шефовете от Националното радио и да им пробутват касетки", спомня си той.
 
"По света - напишеш само "О, мами блу" и живееш в дворец. Тук - създадеш истински химни, и се промъкваш като просяк измежду лъскавите возила. Нищо добро не очаква народ, който се отнася по този начин с творците си", смята Васил.

"Българският фен не е един, а много и различни хора, голяма част от които вече разбират, че ако харесаш нещо, е хубаво да платиш за него, за да може авторът му да продължи да работи и да те зарадва с друго - още по-добро."

"Интересен разговор беше", похвали музикантът пред "MySound.bg" журналистката Милена Димова.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички