AC/DС в България на 14 май 2010!


AC/DС в България на 14 май 2010!

7170

AC/CD ще свирят в България на 14 май 2010!

А гръмотевицата ще падне на Националния стадион "Васил Левски" в столицата.

Лелеяната за феновете на бандата вест, която от години обикаля публичното пространство в България, бе потвърдена от организаторите на шоуто "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община, на специална пресконференция днес.

Билетите за концерта влизат в продажба от 14.00 ч. днес, 18 декември, на www.eventim.bg.

До 10.00 часа на 21.12.09 (понеделник) те ще се продават само онлайн. След това пропуските тръгват в цялата мрежа на Eventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".


Поради огромния интерес към така чаканото шоу, всеки ще може да закупи максимум по четири билета.

Цени: между 55 и 130 лв., фен зона – 120 лв, пред сцена – 130 лв. , а ВИП пропуските са по 200 лв.

Вижте приложената схема (Билети от: www.eventim.bg)

Без нов албум цели осем години...Това ли беше всичко? Не, това беше просто затишие пред буря. AC/DC се завърнаха и този път ще ударят и България, а рок-ен-ролът определено е в кръвта им!

С 35 години история, с над 200 милиона продадени копия албуми и най-верната армия от фенове в музикалния свят: AC/DC са сред най-великите рок банди на планетата. А на 14 май 2010 най-после ще видим в София китариста Ангъс Йънг в училищна униформа, стил, който той направи популярен десетилетия преди Бритни Спиърс. С тях идва и “Black Ice”, първият албум на AC/DC след осемгодишно мълчание.

Музикалната индустрия била в криза – каква криза? През есента на 2008 AC/DC започнаха своето разпродадено световно турне. Билетите за седем шоута в зали в Германия, например, се изчерпаха само за 12 минути! А приблизително 360.000 билета за изяви на открито се продадоха само за 77 минути! Феновете щурмуваха касите, кредитните карти прегряха Интернет. А сега AC/DC идват и в България!

Където и да отидат митичните австралийци, почитателите и медиите са единодушни – това е концертът на годината. Бащите вадят от гардеробите старите осемдесетарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения.

“Извън властта на времето, предизивикателни и непокорни”, това написа "New York Times" за музиката на петимата по повод премиерата на последния им студиен албум.

AC/CD създават най-непогрешимия звук. Няма други концерти като техните. И всеки който е бил част от техен концерт, след това с часове усеща енергията, напрежението и силата им. Ангъс Йънг все още побърква китарата си като сърдит ученик, а гласът на Брайън Джонсън звучи така, сякаш може да разреже стъкло.

През 2003 бандата е въведена в Рок-ен-рол залата на славата. Новият им албум “Black Ice” пък влезе директно на N 1 в 29 държави.

AC/DC бумерангът, хвърлен в Австралия преди 35 години, все още лети с пълна скорост.

 

 

 

 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички