Хипокриси с първи концерт в България


Хипокриси с първи концерт в България

6636

Още една ера на очакване вече е към своя логичен край. Най-накрая Хипокриси (Hypocrisy) ще дойдат за своя първи концерт в България - на 27 февруари 2010 г.

Това събитие ще бъде два пъти по-ценно за българските фенове, тъй като ще даде материала за новото DVD на групата. По този начин всички присъстващи в залата ще бъдат не само обикновени зрители, но и участници, увековечени в запис на една от най-влиятелните и почитани съвременни метъл групи.

„Ние сме горди, че след поредицата успешни концерти през отиващата си 2009 г., на Most of evil беше поверено домакинството на това изключително престижно за българската метъл сцена събитие. Считаме, че това е признание не само за нивото на работата на нашия екип, но и за българската метъл публика като цяло, чиято слава на една от най-отдадените, най-лудите и най-зрелищните по света, въобще не е напразна.” – споделят от екипа на MOE.

Концертът ще се състои на 27 февруари в клуб Blue Box в София. Билетите са в продажба от 21 декември в мрежата на Eventim на цена: 36 (първите 200) – 45 – 50 лева.

 

Следете обновения сайт на Most of Evil (www.mostofevil.com) за повече подробности.

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички