Стратовариус пристигат с два луксозни тур буса в София


Стратовариус пристигат с два луксозни тур буса в София

5275

С два тур буса, напълно оборудвани с всякакви удобства за дълъг път, пристигат у нас финландските метъл величия - Стратовариус (Stratovarius).

С тях пътуват и бандите Трейсдаун (Tracedawn) и Winter's Verge, които ще открият метъл празника в столичната зала “Христо Ботев” на 24 януари.

Музикантите ще носят собствено пълно оборудване и инструменти, а екипът им наброява общо 30 души. Организаторите от "Loud Concerts" съобщават, че входовете на залата ще бъдат отворени след 18 ч., а началото на събитието е в 20 ч.

В момента билетите са с цена 30 лв. и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на "Ticketstream.bg", в магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "Orange Сenter" и в Билетен център в НДК. В деня на събитието ще се продават по 35 лв.

Стратовариус потвърдиха, че ще се срещнат с десет свои почитатели в София минути преди да стъпят на сцената.

Както "MySound.bg" информира, късметлиите ще могат да се снимат с идолите си, да вземат автографи и най-вече-да изпълнят една своя мечта. По време на престоя си у нас финландските метъли са поръчали големи количества вода – минерална и газирана. Пожелали са да опитат и българска бира, а храната им трябва да бъде богата на витамини, вкусна и качествена. След шоуто ще ги чакат топли пици и сандвичи преди да отпътуват към следващата концертна дестинация.

За първото си  шоу в България музикантите се заканиха, че ще се раздадат “тотално и то с голямо удоволствие”.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички