Лейди Гага ще пее в България?


Лейди Гага ще пее в България?

7148

Лейди Гага (Lady Gaga) ще покаже покер-лицето си у нас!

Звездата ще вилнее с шоуто си на сцената на "Ловеч Парти Фест", научи сензационната новина "Стандарт".

Босът на "Литекс" Гриша Ганчев и други бизнесмени са ударили рамо на местната управа, за да докарат щурата поп певица. Именно тя ще бъде черешката на тортата в 5-дневната фиеста.

Седмицата на големите концерти в Ловеч е от най-очакваните и успешни музикални събития на годината. И единственото, което е безплатно.

По традиция Градът на люляците става тесен за армията от меломани между 6 и 11 май. При появата на Лейди Гага обаче се очаква истинско преселение на народите. Тя е най-актуалната и скандална звезда в момента. В края на миналата година дори кралица Елизабет Втора я покани на аудиенция. По-рано шантавата лейди подпали пианото си на сцената на 37-е американски музикални награди.

Друг виден гост на шоуто там може би ще бъде рапърът Дъ Гейм (The Game), който ще продължи традицията да има вечер на хип-хопа.

Музикалното пиршество се провежда за пети път в града на люляците. На сцената в Ловеч вече са пели през годините  Юръп, култовите рапъри Джа-Рул и Екзибит, Туистед Систър, У.А.С.П. (W.A.S.P.), Смоуки, Юрая Хийп, Супермакс, Хот Чокълит, Макси Джаз от Фейтлес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички