Искрен Пецов пя с дъщеря си Клаудия


Искрен Пецов пя с дъщеря си Клаудия

8185

Актрисата Дияна Любенова представи Искрен Пецов и новия му проект „Ескалатор” на промоция в "Sofia Live Club" снощи.

Пред журналисти, приятели и музиканти певецът изнесе мини концерт, в който участваха Кристина Димитрова за дуета им „Вълшебен цвят” и за изненада на всички - дъщерята му Клаудия. 17-годишното момиче показа, че е наследило таланта на баща си и вече се замисля за певческа кариера. Тя взе участие и във видеото към парчето на баща си "Защо се върна?".

Проектът „Ескалатор” е коренно различен от всичко, което изпълнителят е правил до момента. Стилът на песента е регетон, рап музиката на латинска Америка.

Това е близък стил до този на Латинопартизани, но звучи по-съвременно. Видеото е заснето в студио на грийн-бокс и съдържа много 3D ефекти. Режисьор е Васил Николов, а за реализацията и проумотирането помагат партньорите му от верига магазини за домакинска и аудиовизуална техника "ДЕНСИ".

В сюжета участват 8 момичета, една от които изпълнява гимнастически упражнения с бухалки и топка. Искрен е с различна визия – изискани и стилни  костюми, ризи, обувки и най-вече очила. Певецът иска да наложи и в следващите свои предложения този нов имидж.

"Ескалатор" е сатира, осмиване на падането към тоталното дъно, до което сме стигнали. Стремеж  да покаже, че в България се котира пошлото и елементарното.

Въпреки намеренията на екипа, умело са спазени нормите и границите, за това кое и как трябва да се поднесе на публиката. Премерената доза еротика и уличен език са нещо нехарактерно за Искрен в досегашните му песни.

"Именно това прави парчето откровен бунт срещу простотията, която се налага и се подкрепя в ефира”, сподели Пецов пред гостите си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички