Айрън Мейдън обявиха нов албум и турне


Айрън Мейдън обявиха нов албум и турне

5816

Айрън Мейдън (Iron Maiden) обявиха нов студиен албум и турне в Северна Америка.

Така чаканият от феновете им диск се нарича "The Final Frontier". Той ще излезе официално на музикалния пазар в края на лятото. За България ще бъде издаден от "Анимато Мюзик"/ "EMI".

Вестта дойде и с огласяването на турне в Северна Америка, на което специални гости ще бъдат Дрийм Тиътър (Dream Theater). Стартът е в Далас, Тексас, на 9 юни, а финалът - във Вашингтон, D.C., на 20 юли, което означава, че това ще бъде най-продължителното турне на Айрън Мейдън от години насам.

Освен шоутата в Щатите и Канада, "The Final Frontier World Tour" ще мине и през Европа с дати на няколко избрани големи фестивала и изяви на стадиони.

Бандата ще продължи обиколката си в още много държави през 2011.

За да дадат на членовете на фен клуба си привилегирован вътрешен поглед от тура, на сайта на групата ще има специално отразяване на обхода. Ексклузивните кадри ще включват моменти от лайв шоутата, интервюта с бандата, случки по пътя и много други любопитни неща. Уебсайтът ще включва също дневници на обиколката, снимки и всичко, което може да бъде полезно и интересно за почитателите, които изгарят да бъдат част от едно наистина мащабно приключение.

Предвидена е ексклузивна предварителна продажба на билети за членовете на фен клуба.

Повече инфо на:

www.ironmaiden.com.

www.animatomusic.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички