Retro Blu дава тон на купона в Soul In Da Hole тази седмица


Retro Blu дава тон на купона в Soul In Da Hole тази седмица

6375

Невен Петрова, Aлександър Куманов, Сандо Сандов, Борис Таслев и Емил Пехливанов ще представят проекта "Retro Blu" и в набиращия все по-голяма популярност столичен джаз-бар - “Soul In Da Hole”.

Изявата е от 21. 00 ч. довечера.

Един от най-добрите ни джаз китаристи - Александър Куманов, и вокалистката Невен Петрова ще демонстрират своето ретро виждане за очарованието на европейското звучене на джаз пиеси, подправени с акордеона на Сандо Сандов и кларнета на Невилиян Гемижев. Контрабасът е в ръцете на Борис Таслев, а ритъмът е поверен на Емил Пехливанов. Романтично пътуване в джаза от 30-е години на ХХ век. Финес, палитра от емоции и наслада за ценители и любители.

Latin Jazz Lounge с група МаnteceroМихаил Йосифов, Велислав Стоянов, Калин Вельов, Милен Кукошаров и Мартин Дойкин, ще забавлява посетителите  утре.

Специален гост на събитието ще е един от най-ярките бразилектро диджеи на клубната ни сцена - DJ Furioso

Новият проект на Мишо Йосифов и Вили Стоянов в колаборация с перкусиониста Калин Вельов ще ви накара да полетите над Копа Кабана с музиката на краля на боса-новата Антонио Карлос Жобим, издадоха от заведението. В репертоара още - невероятните пиеси на Дизи Гилеспи и страстни композиции на Пончо Санчес. Ще се приземим някъде около Сантяго де Куба, където заради стихията на бедността е останала само музика.

А музиката е любов...

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички