Годишните музикални награди на БГ радио са довечера


Годишните музикални награди на БГ радио са довечера

5862

Големият воден музикален спектакъл – церемонията по връчването на Годишните музикални награди на "БГ радио", ще се състои в зала 1 на НДК от 19.30 ч.довечера.

Вики и Любо - водещите на водната феерия, вече са се запасили с чадъри, бански и хитри реплики и очакват с нетърпение да се появят пред публиката в залата, където, както "MySound.bg" вече съобщи, ще се излее много качествена музика и ... десет тона вода.

За пореден път от сцената на Годишните музикални награди ще се родят и новите хитове на годината, не крият очакванията си от медията. Всички, сдобили се с билет за церемонията (от Билетен център, НДК, и мрежата на ticketpro.bg), ще станат свидетели на изпълненията на едни от най-любимите бг изпълнители: Акага, Графа, Мария Илиева, Авеню, Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project). Сериозна заявка за бъдещи хитове дават и чисто новите песни на Галя, Ирина Флорин, Орлин Павлов, Орлин Горанов и Мариана Попова, които ще прозвучат за първи път на събитието.   

Екипът на радиото, което пуска само българска музика, посвещава изявата на един от най-ценните природни ресурси - водата, продължавайки еко мисията си от миналата година.

Годишните музикални награди на медията ще се излъчат по "bTV" и "CITY TV".

Те се подкрепени от "Nescafe 3 в 1", "Vivacom", "Avon", "Dacia" и "Alma Tour".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички