Продиджи, Горилаз и Серж Танкян на Spirit Of Burgas 2010!!!


Продиджи, Горилаз и Серж Танкян на Spirit Of Burgas 2010!!!

5483

Продиджи (The Prodigy) (на снимката), Горилаз (Gorillaz) и Серж Танкян (Serj Tankian) от Систъм Ъф А Даун (System Оf А Down) потвърдиха присъствие на тазгодишното - трето поред издание, на фестивала Spirit Of Burgas 2010.

Както MySound.bg извести, събитието е между 13 и 15 август на Централния плаж в Бургас, който отново ще бъде горд и гостоприемен домакин на някои най-добрите местни и интернационални артисти.

Продиджи излизат на основната сцена в първата вечер (13 август), като преди тях ще се изявят Аполо 440 (Apollo 440), а след това партито поемат британците DJ Andy C и MC GQ ("Ram Records"). Те пристигат по покана на H.M.S.U.

DJ Shadow (DJ Шадоу) е хедлайнър на следващата вечер (14 август).

Финале гранде се очертава с присъствието на Горилаз Саундсистъм (Sound System (DVJ) и Серж Танкян (15 август). Това ще е първата им среща с родната публика.

Фестът ще представи над 100 изпълнения на 7 сцени. Най-добрите български артисти ще се изявяват наред с атрактивните гости. Още много участници тепърва ще бъдат анонсирани, обещават организаторите.
 
Промоционалните билети за събитието ще се продават до 14 май срещу 99 лева (50 евро) за трите дни в мрежата на Eventim, после цената на тридневен билет става 120 лв. Следваща подобна серия промоционални пропуски не се предвижда, подчертават организаторите.

Останалите цени са:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:

Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Пропуски може да закупите и онлайн в мрежата на Еventim.bg.

По традиция и сега е предвиден специален къмпинг.

Неговата поява се ползва с изключителен успех през миналата година, което мотивира организаторите този път той да бъде още по-голям и още по-добре уреден. Разположено в очертанията на самата фестивална зона, мястото разполага с вълнуващата гледка към Черно море, което е на няколко крачки разстояние от палатките. Освен морската вода, на 24-часово разположение на къмпингуващите са храна, душове, гардероб за съхранение на ценни вещи и едно от най-важните неща ... всички фестивални сцени в непосредствена близост. За повече подробности, посетете сайта на фестивала www.spiritofburgas.com

Стартирал през 2008, "Spirit Of Burgas" е първото по рода си събитие в страната, предлагащо разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи всички музикални жанрове. Фестът продължава да расте всяка година. Той бе номиниран за „Best European Festival” на "UK Festival Awards" (2008) и в категорията "Best Overseas Festival" (2009). През същата 2009 фестът бе нареден от „Таймс” сред една от 20-е най-добри фестивални дестинации, а програмата му бе разпространена в европейската мрежа на "MTV" в 16 страни. Фестът намери мястото си и в списъка на номинираните за „Best Medium Sized Festival” на първите награди "European Festival Awards" (2010).

Желанието на жителите на града, на организаторите и на представителите на местната власт в лицето най-вече на кмета - г-н Димитър Николов, e да съчетаят съвременната култура и изкуство със зашеметяващото крайбрежно местоположение и така да превърнат Бургас в идеалното място за дом на мащабно музикално събитие. Градът е четвъртият по големина в страната с население от 250 000 жители. През летните месеци то достига до 500 000 души. Това единствено по рода си съчетание от море, слънце и култура, превръща Бургас в любима дестинация за феновете на хубави ваканции.

Основен партньор на "Spirit Of Burgas" тази година е най-продаваната немска марка бира в света и в България - "Beck’s". Подкрепата на най-значимите музикални събития е част от философията на логото. То разполага със собствена музикална платформа – "Beck’sperience", чрез която традиционно партнира на най-добрите от световната и българската музика имена и по този начин предоставя на феновете си забавление на безкомпромисно високо ниво.

Само през последните две години марката направи възможни гостуванията на Лени Кравиц (Lenny Kravitz), Снууп Дог (Snoop Dogg), Джон Дигуид (John Digweed) и много други. През последните години "Beck’s" се наложи като  неизменна част от живота на модерните млади хора и като синоним на лайфстайл и гаранция за уникални музикални преживявания.

Подкрепяйки и правейки възможни събития като "Spirit of Burgas", марката утолява жаждата на своите фенове не само за първокласно качество бира, но и за музикални събития и емоции на световно ниво.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички