Груди (Момчешки свят) написал 5 песни за Веселин Маринов


Груди (Момчешки свят) написал 5 песни за Веселин Маринов

11727

Груди Нейков - известен в близкото минало от група Момчешки свят, е композирал 5 от песните за новия албум на Веселин Маринов - "Още един хубав ден", научи "MySound.bg".

Естрадният изпълнител ще представи мелодиите от своя 19 албум в зала 1 на НДК от 19 часа довечера. Режисьор на спектакъла е Николай Априлов.

"Груди е много талантлив младеж. Той много скромно ми предложи песни за моя диск, които обаче неимоверно ми допаднаха. Даже остана една за следващия албум", каза Маринов.

Спектакълът е 14-и поред, който естрадният изпълнител ще изнесе в зала 1 на НДК. Певецът се изявява там всяка пролет, а коледните му концерти са през една година.

Сред изненадите за довечера е парчето "Като Елвис" по музика на Пламен Велинов. "То е, за да напомни за музиката, с която сме закърмени и израснали", поясни певецът. Гости на сцената не са предвидени. За сметка на танцови ансамбли и ефектни светлини, по неговите думи.

"Публиката много хареса новите песни", не скри Маринов, който ги изпълни за феновете си на 8 концерта из страната неотдавна. Особено добре били приети "На живот и смърт" и "Виновна си".  

"Още един хубав ден" се появи официално по музикалните магазини на 22 март. В диска са 14 песни по музика и текст на разнообразни автори, сред които Тончо Русев, Светослав Лобошки, Груди Нейков, Пламен Велинов, Мариета Ангелова, Христо Медникаров.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички