Сабатон нападат България с гръм, мълния и нови парчета


Сабатон нападат България с гръм, мълния и нови парчета

2588

След като неуморната военна машина Сабатон (Sabaton) вече два пъти беше приветствана на българска земя с развети знамена и специални почести, няма как поредната й инвазия на европейския континент да подмине и нашите земи.

Бандата ще разцепи в столичния клуб "Blue Box" от 19 ч. на 16 ноември.

Походът й - уместно озаглавен "World War", стартира в Тел Авив на 27 август. Коравите момчета планират да покорят над 20 държави в рамките на близо четири месеца.   

Шотландските пирати Alestorm са първата формация, която ще се погрижи за покачване на бойния дух на родната публика преди срещата й с хедлайнърите.

Те ще представят парчета от чисто новия си албум - "Coat of Arms". По повод неговата официална поява организаторите и управата на столичния метъл бар "The Black Lodge" (бул. „Ал. Стамболийски” 34) канят феновете на метално парти.  

Купонът - с вход свободен, ще се състои от 20 ч. на 20 май.

"Заповядайте да послушаме и обсъдим новата продукция на любимата група, да я полеем както подобава и да започнем от рано подготовката за поредното посещение на Сабатон", приканиха организаторите от "AБВ Про".

По време на купона посетителите ще имат възможност да закупят албума, копия от който ще бъдат предоставени от компания "Wizard".

Eдин от феновете, сдобили се с него на място, ще има възможност да спечели безплатен билет за концерта чрез томбола на самото събитие.

Пропуските за концерта са в продажба - могат да бъдат намерени във всички обекти от мрежата на Eventim (магазини "Germanos", "Пикадили", "Office 1", "Мултирама", "Техномаркет", "Orange Center" и др.), както и онлайн на www.eventim.bg.

Цените са съответно:

"Фронтова линия" - 36 лв.
 
"Редови войник" - 42 лв. – до деня на събитието;

"Офицерска" - 48 лв. – на входа.

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички