Фрактура! Касапницата продължава по Диема


Фрактура! Касапницата продължава по Диема

5674

Специализираното предаване за рок и метъл музика - "Фрактура", се завръща в телевизионния ефир на 16 май, неделя.

Поради закриването на телевизия ММ в самия край на месец април шоуто временно беше преустановено, докато си намери подходящото място за излъчване.

То отново ще радва многобройните фенове на рок музиката от 16 май, когато започва нов етап от развитието си в ефира на телевизия "Диема".

Предаването ще се излъчва от 24 часа всяка неделя срещу понеделни с пълно повторение в петък от 01.30 ч. Досегашният му двучасов формат си остава непроменен, като зад цялостната реализация на проекта си остава неговия автор и продуцент Васко Катинчаров.

"Фрактура" има почти 12-годишна история зад гърба си. Дори и за миг не съм си помислял, че въпреки тежкия период, с лека ръка ще се откажа от труда си през тези години. В България има много хора, които харесват рок музика и респективно гледат и "Фрактура". Благодаря им за подкрепата и се надявам заедно да станем свидетели на чудесните концертни събития, които ни предстоят през тази година. Благодарен съм и на ръководството на телевизия "Диема", което радушно прие "Фрактура" в ефира си”, каза Васил.

Аудио-визуалната касапница продължава..

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички