Легендарният Бургаски Дет фест се възражда?


Легендарният Бургаски Дет фест се възражда?

5378

Култовият Бургаски фестивал, който в периода 1995 – 2000 претърпя пет издания с участието на групи като Necromencer, Kartzer, Bophobia, Korozy, Scapegoat, Diabolism, Arteria, Powerdrive, Demonism, Exhumator, Desolate и много други, изглежда е на път да се възроди.

Летният театър в града е запазен за датата 8 август за концерт, който носи многозначителното наименование Grand Reunion Fest 2010.
 
Организаторите, които засега са лаконични откъм подробности, споделят, че идеята им е да възродят това знаково събитие, тъй като то остава едно от най-знаменателните за българската сцена от времето, когато истинският ъндърграунд дух масово владееше сърцата на феновете.

За да се подчертае приемствеността, за участие в изявата са поканени само групи, които са свирили и на първите издания, а след това са прекратили дейността си.

Този път обаче за първи път т.нар. "Бургаски Дет фест", както всички с обич го наричат, ще се увенчае и с участието на две култови имена от чужбина, всяко от които е жива легенда в своя жанр!

Предстоят подробности.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички